HLEDÁME NOVÉ TVÁŘE DO TÝMU

20.02.2018 11:54

KDS EFFRENATA disponuje s vlastní Malou scénou - divadelním a uměleckým studiem s pravidelnou produkcí. proto bychom rádi přivítali do našeho týmu NOVÉ TVÁŘE a to:

  • HERCE/HEREČKY různých věkových kategorií - Chceme rozšířit tým o nové herecké tváře do her současných, ale také do pohádek. Pokud jsi mamka nebo taťka s dětmi, vůbec to nevadí! Jsme rodinné divadlo. U nás si v průběhu zkoušek děti mohou spolu pohrát, zatímco my tvoříme. Dokonce v některých inscenacích s námi děti také účinkují. Často jsou našimi prvními divadelními kritiky. BONUSem je netradiční koníček, při kterém zažijete spoustu netradičních zážitků, zejména při výjezdech.

  • TECHNICKOU PODPORU - Nechce se ti stát přímo na "prknech, co znamenají svět", ale přitom tě dění kolem divadla láká. Zajímá tě těchnika - světla a zvuk? Pak je tato pozice právě pro tebe.
  • KOSTÝMNÍHO VÝTVARNÍKA/CI - Rád/a maluješ, tvoříš, vymýšlíš a bavilo by tě oblékat herce do různých inscenací? Moc rádi ti poskytneme prostor. Tvořivci si u nás přijdou na své.
Pokud tě nabídka oslovila, neváhej a kontaktuj naši šéfku Janu Mifkovou na tel.777046313 nebo rovnou přijď na Malou scénu do Domu kultury ve Žďáru nad Sázavou, 2.patro, boční vchod od vláčků/vrátnice.